KNYKK

Képtalálat a következőre: „knykk”

C-MED

NEOSOFT

MÖSZ

mosz.jpg

UIPM


KÜLFÖLDI SZÖVETSÉGEK

- Bulgarian
- Czech Republic
- Denmark
- United Kingdom
- Germany
- Hungary
- Italy
- Japan
- Ireland

- Poland
- Portugal
- Suisse
- Slovakia
- Sweden
- Turkey
- Ukraine
- United States

LINKEK

 Ön a(z) 2853674. látogatónk.Ismét Világkupa-viadal Kecskeméten
Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre május 4-től 8-ig az Öttusa Világkupa Kecskeméten. A verseny rendezői sajtótájékoztatón számoltak be a közelgő esemény részleteiről.

Kármán Sándor versenyigazgató elmondta, ezúttal 27 ország közel 150 – egészen pontosan 148 versenyzője - nevezett. Kicsit kevesebben indulnak, mint előző évben, tavaly 185-en álltak rajthoz. De ez természetes, hiszen tavaly olimpiai esztendő volt. A mezőny ettől még rendkívül erős, az előzetes nevezés alapján a férfiak mezőnyében szerepel a cseh David Svoboda, 2012, valamint az orosz Alekszandr Lesun, 2016 olimpiai bajnoka, míg a nőknél a litván Laura Asadauskaite, 2012 ötkarikás aranyérmese is rajthoz áll.


A férfi világranglista első 50 helyezettje közül 27, míg a nőknél 21 vesz részt a viadalon, az aktuális női világbajnokért, Kovács Saroltáért is szoríthatnak majd a hazai szurkolók. A programot színesíti, hogy hétfőn, a váltók napján a 14-16 éves fiataloknak is versenynapja is lesz, ami biztosan hatalmas élményt jelent számukra, hiszen a felnőtt VK helyszínén próbálhatják ki tudásukat, pontosan ott, ahol előtte a jelen sztárjai, a jövő nemzedékének példaképei versenyeztek.

Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere közölte, a tény, hogy már 4. alkalommal kerül megrendezésre a Világkupa Kecskeméten, visszaigazolja a város előző 8-10 évben történt, számos sportágat érintő fejlesztésének, törekvésének eredményességét.

Vörös Zsuzsanna, a Volán Fehérvár szakosztály-igazgatója, a MÖSZ általános alelnöke megköszönte Kecsemét város és a Hírös Sport Nonprofit Kft. támogatását. Egykori kiváló versenyzőként, a jelenben pedig sportvezetőként ideálisnak tartja a helyszínek közötti minimális távolságot, ami jelentősen megkönnyíti a versenyzők dolgát, és természetesen a nézőknek is kedvez.

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy ennek a gyönyörű és sokszínű sportágnak a megrendezése is komplex feladatokat állít a szervezők elé. - Bár összeszokott csapattal dolgozunk együtt négy éve, a rutin nem jelent kevesebb munkát és kisebb odafigyelést a részünkről. Azon dolgozik a stáb, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen. Jó érzés olyan emberekkel együtt dolgozni, aki országunk hősei, olimpiai és világbajnokok. A korábbiakhoz képest egyetlen változás idén, ami a drukkerek számára örömteli, hogy a belépés ingyenes lesz minden érdeklődő számára.

A helyszínek változatlanok: az úszásnak a város modern fürdőkomplexuma, a vívásnak a Messzi István Sportcsarnok, a lovaglásnak és a kombinációs számnak a Benkó Zoltán Szabadidő Központ ad otthont.

A Volán Fehérvár öttusa szakosztálya ezúttal is jelentős létszámmal képviselteti magát, egy éve Demeter Bence, Demeter Gergely, Harangozó Bence, Málits István, Farkas Martin, a hölgyeknél Kovács Sarolta állt rajthoz. Ezúttal a tervek szerint Demeter Bence, Demeter Gergely, Harangozó Bence, Málits István és Fröhlich Tamás, a gyengébb nem képviselői között pedig Kovács Sarolta, Varga Eszter és Veszprémi Fruzsina mutathatja meg képességeit. Egy esztendeje Demeter Bence bronzérmes, Kovács Sarolta pedig a 6. helyen zárta az erőpróbát.

 

 

Bejelentkezés
LOGIN   
JELSZÓ      
     Regisztráció
     Elfelejtette jelszavát?

GALÉRIA

gal__ria.jpg

Versenyerdmények

Felnőtt OB

MK 3. forduló: kéttusa
                      háromtusa

Világ Kupa 4. forduló

U19 OB - Mizsér Jenő emlékverseny

ESEMÉNYNAPTÁR
NYÁRI TÁBOR

t__bor.jpg

SPORT KELLÉKEK

 
     LÖVÉSZET:

•  Feinwerkbau
  Walther


     VÍVÁS:
 

 Vivas.lap
  PBT
  Allstar
  Uhlmann
  Használt cuccok

 
     ÚSZÁS:
 

  Uszas.lap
  Arena
  Speedo
  Turbo
  ProAthlon
  Swim-Shop

 
     LOVAGLÁS:
 

  Lovas.lap
  Tattini
  Lovas Világ Kft.
  Nagy Lovas Kft
  Paint Horse Webáruház

 
     FUTÁS:
 
  Futas.lap
•  Adidas áruház
•  Nike
  Fila
  Saucony
  Polar
  Futócipő kavalkád

 


Letöltés

Jogi nyilatkozat

Impresszum

Copyright by ALBA VOLÁN SC ÖTTUSA